Luah rasa rindu di IG, peminat restu Kamal Adli dengan Uqasha Senrose

Bukan kali pertama pelakon Kamal Adli bergandingan bersama Uqasha Senrose dalam drama mahupun telemovie.

Tidak dinafikan gandingan kedua-dua pelakon ini amat serasi dan mempunyai ‘ch3mistry’ yang kuat. Salah satu drama yang melet0p adalah ‘Setelah Terlafaznya Akad’.

Drama itu di antara drama yang mempunyai rating dan view tertinggi ketika tayangannya.

Ketika itu bila ditanya adakah cinta mula berputik di antara mereka, kedua-dua pelakon ini menafiikan.

Bagaimanapun,Kamal  Adli baru-baru ini memuat sekeping foto bersama Uqasha dengan caption R.I.N.D.U..di laman IGnya menimbulkan pers0alan adakah mereka kini benar-benar bercinta. 

Jeng..jeng..jeng..

Melalui gambar tersebut sahaja beribu peminat meninggaIkan komen rasa tervja sekiranya benar pasangan ini bercinta.

Sama cantik sama padan. Tak sabar nak tengok Uqasha kahwin. Mesti cantik!

yang ni absolutely correction!! Setuju ngat!! Ngat!!

Yeayyyyy finally ! Gonna be my fav couple.

Aii sweet nya… Lama tk nmpak. Gmbar brdua nie.. Semoga berlakon bersama lagi

Alamak abg Kamal ngan si uqasha pulak nie..ley la gosip la

kali ni paling approve !

Kawinlah …kawinlah..kawinlah,.korg pleaseee

Apa-apa pun jika benar seperti yang diharapkan oleh peminat, kita sama-sama d0akan yang terbaik lah untuk mereka berdua.

Ok je pun, sebab dua-dua pun belum ada yang punya! 

 

 

 

Sumber:newslinking