Kerap teman isteri ke pr0gram hiburan,suami Ayu Damit dikata tump4ng glamor

Kalau dah namanya selebriti, apa saja yang dibuat jadi perhati.an. Dan ada saja perkara yang dilakukan tidak kena di mata netizen.

Terbaru, penyanyi dan usahawan Ayu Damit pula ‘dije.ntik’ apabila ada pihak yang kurang senang melihat suaminya, Syed Fauzi Syed Baharuddin kerap mengikutinya ke mana-mana pr0gram seni hiburan kebelakangan ini.

Perkara itu sekali gus menyeba.bkan ada cakap-cakap mendak.wa suaminya cuba ‘mene.mpel’ Ayu demi mengej.ar glamor.

Namun bagi penyayi kelah.iran One in A Million ini,dia tidak mel4tah dengan tud.uhan tersebut, sebaliknya meneg.askan apa yang dilakukan suaminya itu hanyalah demi mencari rezeki dan tidak pernah terlin.tas untuk berbuat demikian.

“Tak adalah sampai nak tag.ih pop.ulariti pun. Setakat ini, baru dua kali suami muncul di kaca televisyen. Pertama menerusi satu ‘game sh0w’ dan terbaru untuk sebuah program masakan.

“Mana ada hdap glamor pun? Kalau nak, sudah lama buat tapi kami percaya kepada rezeki. Jika kena pada masa dan kesesuaian, saya tak nampak seb4b untuk t0lak peluang,” katanya.

Dalam pada itu, Ayu akvi suaminya yang lebih mesra disapa Poji.seorang pem4lu dan mereka akan berbincang terlebih dulu sebelum bersetuju sh0oting bersama.

“Dulu suami jarag ke depan sebab biarlah dia f0kus dengan tanaman cili dan fertigasi yang diusahakan.

“Sebelum ini, suami memang pemalu berada hadapan lensa kamera. Tapi mungkin kerana kerap menemani saya jika berkela-pangan sebelum ini menyebabkan pende.dahan itu diterimanya sedikit demi sedikit.

“Kami pun memang sama-sama cari rezeki, dari awal kahwin sampailah sekarang. Jadi apalah s4lah jika sesekali dia pun terlibat dalam skop kerja saya pula. Cuma, biarlah berpada-pada.

“Kami muncul berdua di kaca TV pun menerusi program berkonsepkan famili. Saya akan bertanya suami dahulu, mahu ‘masuk TV’ atau tidak. Perlu berbincang terlebih dulu dan minta izinya,” kata Ayu.

 

 

 

Sumber: Wilayah ku