Dalam tempoh 3 tahun, Darling Ngasri sudah dikurniakan dua pingat dari Jabatan B0mba

Penerbit dan pelakon Darling Ngasri atau nama sebenarnya Nasreen Ngasri bersyukur dianugerahkan Pingat Kebesaran daripada Jabatan B0mba dan Penye.lamat Malaysia (JBPM) pada satu majlis yang berlagsung di sebuah hotel di sini, semalam.

Anugerah yang disampaikan oleh Ketua Pengarah Jabatan B0mba dan Penye.lamat, Datuk Seri Mohammad Hamdan Wahid itu adalah sebagai tanda penghargaan terhadap usaha pelakon dan penerbit itu yang mengan.gkat peranan JBPM menerusi karyanya selama ini.

“Kami bekerjasama erat dalam membantu mempr0mosikan pr0gram-pr0gram berkaitan b0mba. Antara karya yang dihasilkan ialah iklan b0mba, novel adaptasi, drama bersiri Hero, filem Hero dan yang terbaru telefilem sempena Aidilfitri di TV3 berjudul Fateema Azahra.

“Ini adalah anugerah kedua dari JBPM kerana pada 2018 saya dianugerahkan Pingat Jasa B0mba,” katanya lagi.

Darling turut berterima kasih kepada Mohammad Hamdan serta semua warga JBPM atas penghargaan yang diberikan.

“Ini memba.kar semangat buat saya untuk terus menghasilkan karya-karya menarik berkaitan JBPM pada masa akan datang.

“Tak lupa juga, terima kasih saya buat semua pasukan Ns Star Studio dan karyawan yang pernah terbabit dalam pr0jek-pr0jek bersama b0mba. Saya dedikasikan anugerah ini buat mereka semua di belakang tabir yang bekerja ker.as bersama saya selama ini,” ujar Darling mengakhiri perbualan.

Sumber:HM