Video Norman Hakim Kantoikan Aksi Tarian Memey Suhaiza Buat Netizen Terhibur

Pelakon Norman Hakim, 42, berkongsi sebuah video isterinya, Memey Suhaiza yang mengakibatkan netizen terhibur menontonnya berulang kali.
 
“Ingat nak record video nak bagitau yang kitorang nak LIVE kejap je lagi pukul 10.30 am kat ig saya, ig @ephyra2u, ig wifey @memeysuhaiza & fb Ephyra Oceanlife2u, tetiber terrecord ni pulak. https://instagram.com/p/BnU6JKIFSVK/?utm_source=ig_embed

“So, kita tau la Kikim ikut perangai siapakan..kan..kan,” tulis Norman.

Sementara di ruangan komen, rata-rata netizen memuji kecomelan Memey Suhaiza menari serta mendoakan kemanisan hubungan mereka berdua terus berkekalan.

Namun, tidak ketinggalan segelintir pengikut yang mengingatkan Norman supaya tidak menggunakan telefon bimbit ketika memandu.

“@zuliekecik: Tapi bahaya bila berebut macam tu.

“@jsuzze: Please don’t use phone while driving. You will never know what will happen. And when it happens, you will say, kalau lah aku tak buat macam ni.

“@Mawarazis: Hati-hati abg man. Kang jadi apa apa susah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DTK

Sumber: http://www.gempak.com

Facebook Comments