Sebelum Ini Sakit Lutut Tapi Lepas Minum Air Detox, Hasilnya Dia Boleh Bangun Sendiri!

Khas buat mak-mak yang ada sakit lutut, anda boleh cuba amalkan minum air detox yang dikongsikan Puan Nana Rina ini. Katanya air ini sangat berkesan apabila dia sendiri tengok hasil selepas mak ciknya minum air detox epal hijau yang direbus.

Kalau nak buat, mak-mak boleh cari bahan-bahan ini dulu ya…

Semalam saya pergi rumah aunty, terkejut sangat bila tengok dia boleh bangun sendiri tanpa support dari apa apa, sebab sebelum ni dia sakit lutut dan kalau nak bangun ke apa dia kena ada support untuk dia bangun even duduk pon tak boleh sebab nanti susah nak bangun, sekarang alhamdulilah laju je dia bangun.

Saya tanya dia apa petua?

Di bawah inilah petuanya “Air detox homemade”.
Cubalah korang try mana tahu esok dah bole berlari!

Resepi air detox homemade

▪Air 3 mangkuk/cawan
▪Serai 4 batang di ketuk
▪ Halia 1 biji besar dihiris
▪ Epal hijau 3 biji potong dadu
▪Rebus sampai naik bau dan
mendidih
▪Tapis semuanya dah boleh minum

Minum time suam.

Buah epalnya boleh dimakan.
Seeloknya habiskan semuanya dalam sehari 3 kali, pagi, petang malam, jangan simpan dalam peti ais nanti hilang khasiatnya.

Selamat mencuba!

 

 

Sumber

Facebook Comments