(Video)Tinggalkan Campuran Air Garam Dan Cuka Dalam Bilik, Lihat Kesannya Pada Rumah Anda Selepas 24 Jam

Banyak teknik boleh jumpa di Internet untuk hilangkan tenaga negatif dalam rumah yang menjadi perosak kepada ahli rumah. Salah satu teknik yang viral adalah dengan menggunakan air garam cuka. Jom baca dan kongsikan.

KEBURUKAN TENAGA NEGATIF DALAM RUMAH

Rumah kita merupakan tempat yang perlu diisi dengan tenaga positif. Namun, tenaga negatif merupakan masalah besar bagi kebanyakan rumah di dunia, dan ini tidak mudah untuk dihilangkan.

Tenaga negatif dapat memberi kesan buruk bagi kehidupan di rumah Anda. Tenaga negatif dapat menimbulkan suasana tidak nyaman di dalam rumah Anda, menyebabkan pertengkaran suami isteri, bahkan dapat menimbulkan ketidakharmonian di dalam rumah tangga Anda. Selain itu, anak-anak juga mudah demam dan tidak sihat.

Apa yang boleh anda cuba, selain sering membaca al Quran dan solat berjemaah dengan keluarga di rumah, anda boleh gunakan air garam dan cuka. Bahan-bahan ini dapat membantu menghilangkan tenaga negatif dalam rumah anda selamanya insyaAllah.

CARA MEMBUAT CAMPURAN AIR GARAM CUKA

Bahan-bahan yang perlu Anda siapkan untuk teknik ini adalah garam, gelas kaca, cuka dan air. Yang harus Anda lakukan adalah, masukkan garam, air, dan cuka ke dalam gelas, kemudian letakkan di depan ruangan yang sering Anda gunakan untuk menghabiskan waktu dan biarkan selama 24 jam.

Periksa tingkat garam di keesokan harinya, jika isi gelas naik ke atas, ulangi prosedur ini sampai garam berhenti naik. Ingat, bersihkan gelas terlebih dahulu sebelum menggunakannya lagi, atau gunakan gelas baru untuk hari-hari berikutnya.

Satu lagi yang perlu Anda perhatikan adalah, letakkan gelas di sudut ruangan, sehingga dapat menyerap tenaga negatif secara efektif. Bergantung kepada berapa teruk tenaga negatif tersebut anda boleh melihat juga perubahan dari segi warna air.

Disini kami kongsikan beberapa cara yang anda boleh lakukan apabila ingin berpindah ke rumah baru, ataupun apabila ada merasakan kurang selesa di ruang kerja anda sekarang:

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Sila KONGSI. Terima Kasih.

 

 

Sumber: Petua Ibu