Komitednya Fasha Pada Kerjaya- “Mata Naik Ketumbit Besar Pun Kena Mai Set Dulu”

Siapa kata jadi pelakon itu kerja mudah? Menjadi seorang pelakon bukan sahaja memerlukan anda untuk menjayakan sesebuah karakter, malah lebih dari itu.

Anda perlu memastikan diri anda sentiasa bersedia serta ia juga memerlukan anda untuk berkorban masa serta memberikan komitmen penuh terhadap.

Pelakon cantik, Fasha Sandha berkongsi komitmen yang diberikan oleh hero gandingannya, Datuk Aaron Aziz yang tetap meneruskan aksi lakonan biarpun diserang selsema.
 
Tunang kepada aktor Aidil Aziz itu berkongsi cerita menerusi salah sebuah entri terbaru di laman Instagram miliknya.

“Ok kena post video ni juga sebab nak bagitau, Datuk @aarondwiaziz berjaya hafal dan menyanyikan lagu Melayu dengan jayanya walaupun beliau sedang selesema.

“Datuk tenang je. Tak ada stress apa pun. Sangat menghormati kerjaya beliau. Kerja macam kami ni selalunya tak ada MC tau, kalau untuk selesema batuk atau demam.

“Mata naik ketumbit besar pun kena mai set dulu bagi team tengok dulu, if ternyata bengkak barulah disuruh balik hahahahaha. 

“Kadang-kadang kena shoot juga one side belah mata yang tak ada ketumbit tu… Haaaaaa ni jadi kat I ok hahahha. Bukan mudah ya nak jadi pelakon, ingat tau,” tulis Fasha panjang lebar.

Fasha dan Aaron kini sedang menjalani penggambaran drama bersiri terbaru untuk slot Megadrama yang berjudul Patah Sayap Bertongkat Paruh.

Patah Sayap Bertongkat Paruh merupakan drama bersiri terbitan Zeel Production dan bakal menemui penonton tidak lama lagi di Astro Ria dan Ria HD.

Drama bersiri itu merupakan hasil adaptasi novel berjudul sama karya novelis Hana Ilhami.

Selain Fasha dan Aaron, drama bersiri itu turut dijayakan oleh Zarul Husin, Aman Aziz, Amelina, Cat Farish, Jalil Hamid, Elly Mazlein dan ramai lagi.