Fida Ibrahim tunjuk Whatsapp dengan bekas kekasih, Mamat Sepah. Hubungan masih baik

Walaupun hubungan cinta mereka pvtus di tengah jalan, pelakon Fida Ibrahim mende dahkan yang dia masih bersahabat dengan bekas kekasihnya, Mamat Sepah.

Kongsinya, dia dan Mamat, tidak pernah bermvsuh pun selama ini. Cuma, mereka selesa membawa haluan masing-masing kerana menghormati perasaan pasangan dan pandangan masyarakat.

“Cuma, baru-baru ini mungkin kerana Perintah Kawa-lan Pergerakan (PKP) kami ada berhubung di WhatsApp bagi bertanya khabar. Selain, Mamat juga mendoakan hari bahagia saya nanti.

“Chit chat PKP bertanya khabar ☺️✌🏻. Semoga silaturrahim kita sentiasa di jaga Allah s.w.t 😊🙏🏻.

*hari tu x dapat datang majlis @mamatsepah & Diana tapi fida doakan dari jauh. Semoga hubungan kalian dirahmati dan berkekalan hingga ke Jannah🌹,” tulis Fida atau nama sebenarnya Rafidah Ibrahim pada bekas kekasihnya Mamat Sepah.

“Pada majlis pernikahan Mamat dan isteri, Nordiana tahun lalu, saya tak dapat hadir kerana ada urusan perniagaan. Tapi, sebagai rakan artis dan saling kenal, saya sentiasa mendoakan kebahagiaan mereka kekal hingga ke jannah,” ujarnya dipetik sebagai berkata.

Tambahnya, tiada salah untuk mereka bertanya khabar sesama rakan artis. Malah, ujarnya semoga silaturahim sentiasa terjaga dan dipelihara oleh Allah SWT.

Untuk info, pada awal Januari lalu, Fida mende-dahkan yang dia bakal mendirikan rumah tangga dengan lelaki pilihannya iaitu seorang ahli perniagaan.

Mereka merancang untuk mengadakan majlis pernikahan mereka sebelum Ramadan tahun ini.

 

 

 

 

 

Sumber:my4rtis