Fad Bocey tunai hasrat isteri buka klinik sendiri

Bukan sahaja bekerja sebagai pelakon, pelawak dan penyampai radio, Fad dari kumpulan Bocey melakar satu lagi kejayaan apabila bakal membuka sebuah klinik kesih.atan sendiri tidak lama lagi.

Merealisasikan hasrat itu bersama isterinya, Syaheera Rahman, Fad atau nama sebenarnya, Muhammad Fadzlie Mohd Nizam, 31,.memberitahu klinik itu akan dibuka di Publika di ibu kota.

“Alhamdulillah isteri dan saya akan mempunyai klinik kami sendiri dimana ia akan diterajui oleh isteri dan saya sebagai penyokong Megakli.nik Zahran. Sekarang klinik itu masih lagi dalam proses ren0vasi.

“Insyallah dalam bulan 5 atau 6 akan dibuka dan ber0perasi. Saya merupakan selebriti kedua yang buka klinik ini selepas Fitri Haris,”katanya.

Selain itu, Fad turut menyifatkan perancangan itu sebagai rezeki buat anak-anak selain merupakan cetusan idea daripada isterinya sendiri.

“Keinginan serta sikap isteri yang gemar berk0ngsi pandangan dengan orang ramai membuatkan idea ini terhasil. Baik dari segi pelbagai isu sehingga tips untuk mendapatkan anak kembar, segalanya akan dik0ngsikan oleh isteri yang tercinta,”ujar Fad penuh semangat.

Menurut Fad, dia mula berkenalan dengan pasukan Megaklinik Zafran ketika dia dan keluarganya membuat uj1an RTK Covid.  

“Isteri saya dan pemilik Megaklink Zahran pula kemudiannya sering berhubung,  berk0gsi pendapat dan turut berk0ngsi tips.

Kebetulan pula, dia memang nak ada klinik sendiri dan suka berjumpa dengan orang ramai untuk bertukar pendapat,”katanya.

Bergelar sebagai bapa kepada empat orang cahaya mata yang masih kecil, Fad menegaskan dia dan isteri sentiasa menguta-makan mereka dalam setiap aspek.

Memandangkan dia sering terlibat dengan komitmen kerja di pelbagai kawasan, Fad terlebih dahulu mengambil langkah penceg.ahan sebelum bertemu dengan anak-anak.

“Isteri bukan paran0id tetapi dia sangat menekankan soal kesela-matan dan kesi-hatan. Macam saya selalu kerja diluar, dia akan melar4ng saya untuk terus masuk ke rumah dan kena mandi dahulu.

“Malah kalau ada kawan-kawan dia yang datang pun, dia akan meminta maaf dan menegur mereka untuk tidak memegang anak-anak kami yang masih kecil memandangkan mereka dari kawasan luar.

“Kalau balik, saya tidak akan jumpa anak-anak terus. Saya akan hubungi isteri cakap saya dah sampai dan dia akan segera bawa anak-anak pergi ke bilik lain dahulu. Jadi saya akan masuk, mandi dan baru bertemu mereka,”katanya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DTK

Sumber: UM