Warganet label Yana Samsudin ‘Makcik Bawang’

Berikutan dengan kekcohan pasal khabar angin Ratu Moscow 2015, Rihana Oksana Gorbanteko dicer4ikan talak 3, ramai netizen membanjiri ruangan komen di laman Instagramnya untuk bertanyakan kesahihan berita ini termasuklah Yana Samsudin.

Tapi tak pasal-pasal cerita pasal isu rumahtangga Rihana jadi ‘tenggelam’ bila  tengok Yana komen sebab…

 

Kami dengar khabar angin dah bercer4i 22 Julai, betul ke?

Mungkin tersilap tarikh, orang ramai mula mengecam kerana cuba nak dapatkan info dan ada yang melabelkan Yana Samsudin ni cuba nak ‘membawang’ dalam ruangan komen pos terakhir Rihana sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 27, pada 10 Julai lepas.

 

 

View this post on Instagram

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pengikut yang dihormati. Saya ingin memberitahu sedikit sebanyak mengenai diri saya. Nama saya Oksana dan saya dilahirkan pada 10hb Julai 1992 di Astrakhan, Rusia. Hari ini adalah hari jadi saya yang ke 27. Saya membesar dan juga bersekolah di Taganrog, daerah Rostov-on-Don. Semasa remaja, saya pergi ke ‘Summer School’ di Oxford untuk belajar Bahasa Inggeris. Pada 2009, saya berpindah ke Moscow dan menjadi pelajar di ‘Plekhanov Russian University of Economics’. Saya mendapat ijazah sarjana muda ekonomi pada tahun 2013. Pada tahun 2015, saya memenangi pertandingan ratu kecantikan ‘Miss Moscow’. Tidak lama kemudian, saya menceburi bidang industri fesyen. Saya mencipta jenama pakaian renang saya sendiri. Pada masa yang sama, saya belajar di ‘Moscow School of Radio and Television’. Pada tahun 2016, saya telah dianuggerahkan Ijazah Sarjana dalam Pengurusan. Saya seorang pakar dalam pemasaran antarabangsa. Pada tahun yang sama, saya membuka salon kecantikan di Moscow. Pada tahun 2017, saya berpindah ke Kuala Lumpur. Saya berkahwin pada bulan Jun 2018 dan pada bulan Mei 2019, saya melahirkan anak saya Ismail Leon- Tengku Mahkota Kelantan, dan insyallah bakal Raja Kelantan. Dear followers…I want to tell you a little bit about myself. My name is Oksana. I was born on 10th July 1992 in Astrakhan, Russia. Today is my birthday, I’m 27 years old. I spent my childhood and graduated from school in Taganrog, Rostov-on-Don region. As a teen I went to Oxford summer school to study English. In 2009, I moved to Moscow and became a student at Plekhanov Russian University of Economics. I graduated with a Bachelor’s degree in economics in 2013. In 2015, I won the beauty contest “Miss Moscow”. Then i created my own swimwear and beach fashion brand. At the same time, i studied at Moscow school of radio and television.

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Bukan itu sahaja, ada juga yang mengcam soalan yang diajukan kerana menggunakan istilah My Queen kepada Rihana. Bahkan ada juga yang cuba-cuba nak spill tea pada Yana Samsudin.

Haritu komen Fizo Mawar, dulu menyibuk soal Farid Kamil daripada DD – Netizen

 

Bukan itu sahaja ada juga yang komen menghntam Rihana dengan mengatakan bahawa dia masih belum seorang permaisuri yang sah kerana masih belum ditabalkan.

Ini kerana kenyataannya dalam caption posting tersebut ada menjelaskan bahawa anaknya bakal mewarisi kedudukan ayahandanya.Sultan Muhammad V.

Alahai netizennnn…

Seharusnya tahu tentang paraturan-peraturan istana negeri masing-masing – Netizen

 

Apapun isu mengenai sijil pencer4ian talak 3 itu masih belum tahu lagi kesahihannya. Sama-sama lah kita tunggu kenyataan rasmi sendiri.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DTK

 

 

Sumber:lepatpisang