“Tak kis4hlah badan dah tak sekeciil umur 18 tahun dulu”- Fasha Sandha tenang jawab s0alan ‘bonus’ peminat

Dikenali sebagai pelak0n serba b0leh dan berdis.iplin tinggi,aktres Fasha Sandha belum terfikir untuk menig.galkan dunia seni meskipun pada masa yang sama berdepan dengan ca.baran sebagai seorang isteri dan ibu kepada tiga cahayamata.

Dia berkata demikian dalam satu ha.ntaran InstaSt0ry selepas dit4nya sama ada dirinya berasa pe.nat berlak0n memandangkan sudah mempunyai tiga orang anak.

“Dua hari lepas, ada orang tanya saya, tak pe.nat ke berlak0n? Dalam Malaysia memang ramai her0in tapi awak anak dah tiga orang, masih aktif berlak0n, sibvk di set penggambaran tanpa henti,”.

Tenang menjawab persoalan tersebut, pelakon yang berusia 37 tahun itu berkata, dia suka bekerja meskipun sed4r anak-anaknya semakin membe.sar lebih-lebih lagi cahaya mata ketiganya, Aisha Amaira yang kini sudah beru.sia setahun tiga bulan akan mula memasuki ‘playsch0ol’ tidak lama lagi.

Menurut Fasha, kedua-duanya sama penting buat dirinya kerana anak merupakan harta, manakala lak0nan pula adalah min4tnya.

“Saya suka berlak0n. Itu adalah min4t dan hidup saya. Tak kis4hlah berapa orang anak dan badan dah tak sekecil umur 18 tahun dulu.

“Apa yang penting, selagi ada min4t dan tenaga, saya akan terus berkarya dan mencu.ngkil ilmu. Sebab ilmu itu luas dan takkan pernah ha.bis atau terhen.ti,” ujar Fasha lagi penuh semangat.

Menjadikan Fauziah Nawi dan Nabila Huda sebagai inspirasinya dalam berkarya, Fasha amat mengkagumi bakat serta energi dua figura itu dalam berkarya.

“Fauziah Nawi dan Nabila Huda adalah sumber inspirasi saya. Semoga saya tetap kuat untuk berkarya seperti mereka.

“Saya sangat suka dan minat dengan bakat serta energi mereka dalam karya, ‘love’,” ujarnya lagi.

Sekadar info, Fasha dikurnirkan tiga orang cahaya mata iaitu Putra Rayfal Ramli, 8, Putri Raysha Jemima, 7, daripada perkahw.inan terdahulu dan Aisha hasil perk0ngsian hidup dengan pelak0n Aidil Aziz.

 

 

 

 

Sumber:K0smo