Hadiah mewah dari istana jenama Dior untuk Neelofa Junior

Apa sahaja berita mengenai Neelofa mesti mendapat perh4tian,kan.

Baru-baru ini usahawan dan selebriti terkenal itu kembali mencu.ri perh4tian ramai apabila dia ada menerima hadiah berupa barangan bayi berjenama mewah Dior daripada YAM Tengku Puteri Iman Afzan Al-Sultan Abdullah.

Video berdur.asi 36 saat itu serta merta menjadi tu.lar apabila ia dimvat naik oleh akaun peminat Neelofa di TikTok untuk tatapan netizen.

Sambil membaca kad ucapan daripada puteri sulung kepada Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al Mustafa Billah Shah dengan penuh rasa teru.ja, Neelofa bagaimanapun sempat menu.tup bahagian yang terte.ra jantina b4yi.

“Semoga maju jaya dalam bab seterusnya kehidupan anda. Ia bahagian yang paling menakj.ubkan!

Anda pastinya akan menjadi ibu dan bapa yang terbaik. Sudah tidak sa.bar untuk bertemu si kecil. Harapnya anda gembira menerima hadiah kecil ini.” tulis Tengku Puteri Iman Afzan dalam kad tersebut.

Bukan sahaja Neelofa, para peminatnya juga teru.ja dengan pemberian dari istana itu dan masing-masing juga sibuk mene.ka jantina ba.yi bekas pengacara p0pular itu.

Sehingga kini, baik Neelofa mahupun suaminya, Harris Ismail masih terus berdiam diri mengenai usia kandungan ba.yi mereka.

 

 

 

 

 

Sumber: BeavtifulNara