Transf0rmasi anak dara Brad Pitt & Angelina Jolie cu.ri tumpuan ramai

Sejak dil4hirkan pada 2006, anak kepada pasangan p0pular Hollywood, Brad Pitt dan Angelina Jolie ini sudah menjadi perhat.ian.

Bukan sahaja kerana populariti kedua-dua ibu dan bapanya malah lokasi kelahi.rannya di Namibia, Afrika telah menjadi tumpuan paparazi dan me.dia antarabangsa.

Namun apa yang lebih menarik lagi, penampilan Shiloh yang lebih kepada gaya t0mboy mengundag pelbagai kr1tikan netizen.

Namun di kala usianya mencapai 15 tahun, Shiloh membuat kej.utan di saat menemani ibunya ketika premiere filem Eternal di Rom, Itali di laluan karpet merah.

Hadir dengan mini dress rekaan Versace rona hitam dan dipadankan dengan sneakers telah membuat ramai tak berkelip mata memandangnya. Penampilan Shiloh yang bertukar 360 darjah itu menyerlahkan kejelitaannya yang selama ini terse.mbunyi di sebalik imej seorang tomboy.

Ada yang mengatakan wajahnya mirip bapanya dan tak kurang juga yang mengatakan Shiloh mewarisi kecantikan ibunya.

Rupa-rupanya anak sulung pasangan pelakon Mr & Mrs. Smith ini tidak hanya bersandarkan populariti kedua ibu dan bapanya sahaja malah telah mula menempa namanya di persada seni filem Hollywood.

Pada tahun 2016, Shiloh menggunakan suaranya untuk melakonkan watak Shuai Shuai dalam filem Kung Fu Panda 3. Suara Angelina Jolie turut digunakan dalam filem tersebut membawa watak Tigress.

Malah Shiloh turut berganding dengan aktor dan aktres kelas A Hollywood seperti Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Kate Hudson, Seth Rogen, Lucy Liu dan Jackie Chan.

Selain Zahara, Shiloh mempunyai lima lagi adik-beradik iaitu, Zahara,Maddox, 20 tahun, Pax, 17 tahun, serta kembar Knox dan Vivienne, 13 tahun.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DTK

Sumber: N0na