Bukan peng4nut Katolik, Rihana ak.ui sekadar beri pended4han tradisi Krismas pada Leon

Umum mengetahui bek4s ratu cantik Rusia, Rihana Oksana yang dekat di hati rakyat Malaysia telah menetap di Kota London.

Dalam han.taran terbaru di Instagram, ,Rihana berk0ngsi foto bersama putera tuggalnya, Tengku Ismail Leon Petra mengenai kemeri.ahan suasana bagi menyambut Krismas di sekitar kota London.

Menurut Rihana lagi, rakan sekerjanya juga sudah dalam mo0d tahun baru dan mula menulis kad ucapan untuk rakan dan keluarga masing-masing.

Menurut Rihana biarpun dia dan Leon bukan beragama Katolik ia tidak menghalagnya untuk meraikan perayaan tersebut bersama semua orang.

Saya berjalan ke tempat kerja hari ini dan lihat di bandar – semuanya di dekorasi sangat cantik! Mood Krismas di udara.

Di pejabat, semua orang dalam mode Tahun Baru – Semua orang agak relaks dan dalam mood bercuti.

Rakan sekerja hari ini tanda tangan kad Tahun Baru untuk keluarga dan kawan – Tradisi yang menarik! Saya juga buat keputusan untuk hantar poskad kepada yang tersayang.

Krismas di London di sambut pada malam 24-25 Disember. Pada waktu malam orang London menunggu Santa Claus bersama hadiah, saya harap dia juga akan beri pada Leon.

Ya, Leon dan saya bukan Katolik tapi kami masih boleh bergembira untuk meraikan Krismas bersama semua orang. Kami juga merancang untuk tinggalkan Eropah selama beberapa hari. Saya mahu tunjuk Leon market Krismas dan tradisi di bandar yang lain.” tulis Rihana.

Melihat perkogsian Rihana itu, wargamaya memberi pelbagai resp0n yang positif di ruangan k0men hantaran tersebut.

Ada yang meluahkan rasa hormat pada bekas ratu cantik tersebut, kerana Rihana tidak pernah meniggalkan putera Leon dalam apa jua yang dilakukannya.

“Hormat betul dia ni, pergi mana-mana je tak pernah tiggal anak”

“Wah, Rihana nak bawa Leon lihat tradisi sambutan Krimas di bandar lain pula, kecil-kecil Leon dah mengembara banyak tempat ya!”

“Cantik budak lelaki ni. Dan anda ibu yang hebat. Bapa mertua saya Kristian sebelum masuk Islam tapi dia meraikan Krismas bersama keluarga kandung. Saya gembira dapat menyertai mereka sekali.”

“Kami sayang anda berdua, dari Malaysia..” antara k0men yang ditulis.

Ternyata k0ntroversi yang berlaku sedikit pun tidak menguragkan s0kongan netizen Malaysia pada wanita cekal ini!

 

 

Sumber:Mur4i