8 bulan Intan Ladyana r4hsiakan keh4milan bersebab

Tidak berniat untuk menyembunyikan usia dan berita keham1lannya, pelakon Intan Ladyana, 39, akhirnya mengumumkan dia mengandung lapan bulan dan dijagka bersalin pada Februari, depan.

Intan atau nama sebenarnya, Intan Ladyana Mohamat Yahya menjelaskan mempunyai alasan tersendiri berhubung tind-akannya itu.

Jelas Intan,keh4milan adalah perkara yang sens1tif maka dia bersepakat bersama suaminya, Harris Alif untuk mengambil langkah berjaga-jaga dengan mendiamkan diri terlebih dahulu.

“Seperti yang pernah dikatakan sebelum ini, kami akan muncul untuk membuat pengumuman apabila bersedia,” kata Intan secara langsung dalam program Melodi di TV3, sebentar tadi.

Intan berkata, dia sebenarnya tetap selesa berdiam diri walaupun ‘baby bump’ tidak mampu dis0rok lagi.

Malah, suaminya juga pelakon dan pengacara, Harris Aliff, 22, turut mengambil pendekatan sama untuk tidak berk0ngsi perkara itu.

Walaupun telah mengumumkan usia kandungannya, namun Intan dan Harris masih belum bersedia untuk berk0ngsi jantina bayi sulung mereka.

Pasangan Harris dan Intan Ladyana selamat bernikah pada 5 Februari, tahun lalu di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

 

 

 

Sumber: HarianMetr0