Usia hampir cecah 50 tahun,ini rahs1a Datin Paduka Susan Manen kekal cantik menawan

Tidak dapat din4fikan kejelitaan dan aura Ratu Cantik Malaysia 1993 ini masih memvkau walaupun beliau bergelar ibu kepada empat anak!

Di ketika usia mencecah lewat 40an, Datin Paduka Susan masih kelihatan anggun dan awet muda. Pendek kata, kalau orang kata anak dara pun mesti ramai yang percaya.  cantik!

Hakikatnya selain rajin menjaga kesi-hatan dan kecantikan diri, isteri Datuk Paduka Mustapha Kamal ini juga difahamkan mempunyai d4rah kacvkan Inggeris, Portugis dan Sinhalese. 

Pada tahun 1998, Datin Paduka Susan membuat keputusan memeluk agama Islam dan berkahwin dengan aktor berbakat besar, Datuk Paduka Mustapha Kamal.

Sebaik mendirikan rumah tangga, beliau memperlahankan kerjaya seni demi memberi tumpuan kepada keluarga dan anak-anak.

Hasil perkogsian hidup selama lebih dua dekad, pasangan selebriti ini dikurniakan empat cahaya mata comel iaitu Sabella Qawiema, 22 tahun; Aulia Qayyiem, 20 tahun; Salsabil Qurani, 18 tahun dan Naqli Qaddiem berusia 10 tahun.

Kerap berlakon di samping suami tercinta, kecantikan beliau yang meniti usia 47 tahun cukup dikagumi penonton. 

Datin Paduka Susan jug seorang yang aktif bersukan dan gemar menyertai jungle trekking. Ini rupanya r4hsia beliau mampu kekalkan bentuk tubuh seperti zaman anak dara dulu.

Tanggal November 2019, suami tercinta Datin Paduka Susan dikvrniakan darj4h kebesaran Ahli Setia Mahkota Kelantan yang membawa gelaran Datuk Paduka pada Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang dan Pingat Kebesaran Kelantan sempena Hari Keputeraan Sultan Muhammad V ke-50, di Istana Balai Besar, Kota Bharu.

Bersyukur dengan pengurniaan darjah yang diterima, Datuk Paduka Mustapha Kamal melahirkan penghargaan buat isteri tercinta.

“Kejayaan seorang suami adalah kerana sokongan, dorongan dan dokongan seorang isteri. Tiga suku kekuatan yang ada dalam diri dan di jiwa suami adalah kerana isteri.

Peranan isteri paling penting untuk kejayaan suami dan keluarga, berkat kesabaran dan kesungguhan usaha. Insya-Allah, Dia Maha Penyayang.”

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DTK

Sumber:N0na