Lelaki Arab Saudi sudi memperisterikan Amber

“Awak sangat berharga tetapi orang tidak menghargainya. Saya lebih baik daripada lelaki tua itu”, itu nota suara yang ditinggalkan seorang lelaki dari Arab Saudi yang sudi menawarkan diri untuk berkahwin dengan Amber Heard selepas aktres itu tewas dalam kes saman fitnah menentang bekas suaminya, Johnny Depp.

Dalam satu berita yang dilaporkan oleh laman Gulf News,lelaki tersebut berjanji kepada aktres Amerika Syarikat (AS) itu untuk menjaga dan mengisi hidupnya dengan kegembiraan dan kebahagiaan.

“Amber, memandangkan semua pintu sudah tertutup untuk awak, awak tiada sesiapa kecuali saya untuk menjaga awak.

“Saya menyedari bahawa sesetengah orang membe-nci dan membuli awak. Oleh itu, saya memu-tuskan untuk berkahwin dengan awak. ” katanya dalam kiriman nota suara.

Selepas ia disiarkan, nota suara itu telah menjadi tular di media s0sial, mendapat hampir 100,000 tontonan dalam masa 14 jam.

Pada Rabu lalu, Depp memenangi sa-man f1tnah terhadap Heard selepas juri mendapati wanita tersebut telah memf1tnah bekas suaminya itu.

Heard mend_akwa bahawa pelakon Pirates of the Caribbean itu telah mende_ranya sepanjang hubungan mereka.

Juri juga telah memberikan ganti rugi sebanyak AS$15 juta (RM65 juta) kepada aktor tersebut yang diakui oleh peguam Heard bahawa bintang Aquaman itu tidak mampu untuk membayarnya.

Sumber: K! online